Galatasaray maçı oynanacak mı, iptal mi? 29 Kasım GS Manchester United maçı iptal mi, ertelendi mi, oynanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray maçı oynanacak mı, iptal mi? 29 Kasım GS Manchester United maçı iptal mi, ertelendi mi, oynanacak mı?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Manchester United maçı oynanacak mı, iptal mi? | Bu akşam Şampiyonlar Ligi 5. Grup maçında Galatasaray kendi evine Manchester United’ı ağırlayacak. Maç öncesi yoğun yağış sebebiyle maçın iptal edilebileceği veya ertelenebileceği iddia edilmişti. Peki, Galatasaray maçı oynanacak mı? Galatasaraylı futbolseverler Galatasaray Manchester United maçı iptal mi, ertelendi mi araştırıyor. İşte GS M.United maçı hakkında detaylar…

Galatasaray Manchester United maçı iptal mi, ertelendi mi? Temsilcimiz Galatasaray bugün Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi olumsuz hava koşulları nedeniyle sahada su birikintileri oluşması nedeniyle maçın iptal olabileceği yorumları yapıldı. Peki, Galatasaray maçı iptal mi, ertelenecek mi? İşte, Galatasaray Manchester United maçı iptal mi edildi, ertelendi mi, oynanacak mı? İşte son bilgiler…

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI İPTAL Mİ?

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray Manchester United maçı öncesi İstanbul’daki yağmurlu hava sonrası Rams Park Stadyumu'nu zemininde su birikintileri oluşmaya başladı. Yağmurun şiddetinin artması sonrası maçın iptal olabileceği veya maç saatinde erteleme olabileceği yorumları yapıldı.

GALATASARAY MAÇI OYNANACAK MI?

Galatasaray Manchester United maçı öncesi UEFA yetkilileri statta incelemelerde bulundu. UEFA, şu anki duruma göre maçın oynanacağını duyurdu. Ancak yedek kulübelerinin önünde büyük su birikintileri görüldü.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI ERTELENECEK Mİ?

Galatasaray Manchester United maçı UEFA’nın son açıklanmasına göre iptal edilmeyecek ve ertelenmeyecek. Maç başlama saati olan 20.45’te oynanacak. Gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporuna göre Rams Park’ın bulunduğu Avrupa kıtası Sarıyer ilçesinde maç saati hava sıcaklığı 13 derece olacak. Ortalama rüzgar hızı 10 km/sa olurken en fazla rüzgar hızı 38 km/sa çıkacak.

Saat 18.00 ile 24.00 saatleri arasında kuvvetli yağış bekleniyor. Ancak karşılaşmanın iptal olmasına ilişkin bir karar bulunmuyor.

Maç öncesinde oyuncular ve karşılaşmanın hakemi saha zemininde kontrollerini yapacak. Rams Park görevlileri maç öncesinde zeminin yağmur suyundan korumak için gerekli çalışmaları yapmıştı.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI İÇİN KAPILAR SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Galatasaray Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Manchester United ile oynanacak karşılaşma için Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin kapıları ve Aslanlı Yol’un saat 17.15’te taraftarlara açılacağı bilgisini paylaştı.

GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Manchester United maçı saat 20.45’te başlayacak.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI DETAYLARI

Galatasaray, Avrupa'yı garantileyebilir

Sarı-kırmızılı ekip, bugünkü karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa'da yoluna devam etmeyi garantileyecek.

Galatasaray, taraftarı önünde Manchhester United'ı mağlup etmesi halinde puanını 7'ye çıkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak. "Cimbom" son hafta sonuçlarına göre en kötü ihtimalde UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Davinson Sanchez sakat

Galatasaray'da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yapılan Corendon Alanyaspor müsabakasında sakatlanan ve sol üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalı stoper, takımdaki yerini alamayacak.

Galatasaray maçı oynanacak mı, iptal mi? 29 Kasım GS Manchester United maçı iptal mi, ertelendi mi, oynanacak mı?

Manchester United'da kritik eksikler

"Kırmızılar", İstanbul'da 7 oyuncusundan yararlanamayacak.

İngiliz temsilcisinde, kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.

Sakatlığı bulunan Rasmus Hojlund'un ise oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

Galatasaray'da gol ayakları Icardi ve Zaha

Sarı-kırmızılı takımda skoru değiştirmeye en yakın oyuncular Mauro Icardi ile Wilfried Zaha olacak.

2023 takvim yılında 35 kez fileleri havalandırarak takımının başarılarında başrolü oynayan Icardi, RAMS Park'ta da takımının en önemli gol ayağı olacak. İngiltere'deki ilk maçta da fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, bu sezon Süper Lig'de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 gol kaydetti.

Galatasaray'ın son 3 Süper Lig maçında 4 kez fileleri havalandıran Zaha ise resmi müsabakalarda toplam 6 gole ulaştı. İngiltere'de uzun süre forma giyen Zaha, Manchester United'a rakip olduğu son beş resmi maçta 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Fildişi Sahilli yıldız, Old Trafford Stadı'nda yapılan ilk maçta da gol sevinci yaşayarak takımının galibiyetine katkı verdi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...