Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray'dan 'hükmen' talebi

Galatasaray'dan 'hükmen' talebi

Lokomotiv maçında hakemin iki defa sarı kart gösterdiği hâlde rakip oyuncuyu atmaması üzerine Cimbom “Ya hükmen ya da maçın tekrarı” talebinde bulundu

Kaydet
a- | +A

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv ile 1-1 beraber kaldığı maçın yankıları sürüyor. Kötü yönetimiyle tepki çeken İsviçreli hakem Sandro Scharer, şimdi de kural hatasıyla gündemde. Scharer, son bölünde temponun artmasıyla kontrolü tamamen elinden kaçırmıştı ve 90+2’de Kerem’e yaptığı faul sonrasında Zhivoglyadov’a sarı kart çıkardı. 90+3’te yaşanan arbede sonrasında ise Diagne ile birlikte, Lokomotiv’den Borinov ile Zhivoglyadov’a da kart çıkardı.

Galatasaray'dan 'hükmen' talebi
Başlık ResmiGalatasaray'dan 'hükmen' talebi

Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı

Galatasaray harekete geçti
Hakemin iki defa kart gösterdiği Zhivoglyadov’u atmaması sebebiyle G.Saray harekete geçti. Sarı kırmızılılar “Kulübümüz, yapılan kural hatası sebebiyle hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile UEFA nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır” açıklamasında bulundu. Bu tip durumlarda hakemin raporunu dikkate alan UEFA’nın, Scharer’e ceza vermesi, G.Saray’ın talebine ise olumsuz cevap vermesi bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME
Galatasaray, Lokomotiv Moskova
HABER

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı elinden kaçırdı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.