Kayserispor gözünü ilk 5'e dikti... Çağdaş Atan: En büyük motivasyon kaynağımız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayserispor gözünü ilk 5'e dikti... Çağdaş Atan: En büyük motivasyon kaynağımız

SPOR Haberleri

Süper Lig'in formda takımı Kayserispor, 13. haftada Gaziantep FK deplasmanında da kazandı. Son 8 maçta 1 kez bileği bükülen Çağdaş Atan'ın takımı 88'de Ramazan Civelek'in attığı golle sahadan 1-2 galip ayrılmayı başardı. Kayserispor'un ilk golü ise Olivier Kemen'den geldi. Kamerunlu orta saha 3 maç üst üste asist yaparak dikkat çekmişti. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK son 8 maçta 1 kez kazanabildi.

Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor deplasmanda Gaziantep FK'yı 1-2 mağlup etti. 5. sıraya yükselen Sarı-Kırmızılılar bu galibiyetle puanını 23'e yükseltti. Gaziantep FK 15 puanda kaldı.

GAZİANTEP FK - KAYSERİSPOR (1-2) ÖZET İZLE

Stat: Kalyon

Hakemler: Erkan Özdamar, Hakan Karabalcık, Gökhan Barcın

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Furkan Soyalp, (Dk. 77 Abdulkadir Parmak) Jevtovic, Ertuğrul Ersoy, Hanousek, Figueiredo (Dk. 86 Markovic), Sagal (Dk. 62 Pekhart) Maxim, Merkel, Kitsiou

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Kolovetsios, Hosseini, Cardoso (Dk. 75 Thiam), Kemen, Gökhan Sazdağı (Dk. 77 Emrah Başsan), Gavranovic (Dk. 86 İlhan Parlak) Carole, Onur Bulut, Mensah (Dk. 86 Ramazan Civelek), Campanharo (Dk. 46 Ali Karimi)

Goller: Dk. 44 Kemen, Dk. 87 Ramazan Civelek (Yukatel Kayserispor), Dk. 53 Furkan Soyalp (Gaziantep FK)

Sarı kartlar: Dk. 31 Figueiredo, Dk. 55 Furkan Soyalp, Dk. 90 Kitsiou (Gaziantep FK) Dk. 50 Gökhan Sazdağı, Dk.53 Cardoso, Dk. 82 Hosseini, Dk. 90 Corele, 90+3 İlhan Parlak (Yukatel Kayserispor)

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1589260136690126849

Kayserispor gözünü ilk 5'e dikti... Çağdaş Atan: En büyük motivasyon kaynağımız

ÇAĞDAŞ ATAN: GAZİANTEP FK ÇOK SAYGIN BİR TAKIM

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

“Bugün çok iyi bir Anadolu mücadelesi oldu. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki organizasyon, efektif ve pozisyona girme anlamında biz daha planlıydık sahada. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gaziantep FK de çok iyi bir takım. Onlar da özellikle topu havaya kaldırdıklarında karambolden bize zorluk çıkardılar. Bunu biliyorduk, benim uzun zamandır gördüğüm en saygın takımlardan birisi."

"İLK 8'DEKİ YERİMİZ SAĞLAMLAŞTI"

"Golü beklemediğimiz yerden Furkan’dan yedik ama onun dışında oyuncularım iyi savaştılar. Sıkıntı, zorluk, fedakarlık hepsini yaşadık ama sonuçta maçı bitirmesini bildik. Sonradan oyuna giren oyuncularıma çok teşekkür ediyorum, çok önemli katkı verdiler. Bu maç bizim için her haftaki bir kırılma eşiği gibi. Alınan diğer sonuçlarla beraber ilk 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ve bugün kazandıktan sonra ilk 5 ya da 6’ya girebileceğimiz konusu bizim bu hafta oyuncularla beraber motivasyon kaynağımızdı."

"Dediğim gibi topa sahip olma, pozisyona girme anlamında daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Buraya kadar gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, müthiş bir destek verdiler bize. Onları buradan mutlu gönderebilmek bizim için çok önemliydi. Haftaya müthiş bir Anadolu derbisi olacak. Ben artık o stadı doldurmamızın zamanı geldiğini düşünüyorum"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...