Rıza Çalımbay'dan sözleşme açıklaması! 'Beşiktaş'a kırılmam'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay'dan sözleşme açıklaması! 'Beşiktaş'a kırılmam'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dokuz günlüğüne sözleşmesi uzatılan tecrübeli çalıştırıcı, “Beşiktaş’ın bana ihtiyacı varsa iki maç, üç maç fark etmez, işimi yaparım” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Sözleşmesi iki maçlığına uzatılan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu duruma bozulmadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Benim işim neyse sadece onu yapıyorum. Zamanı geldiğinde konuşulur ve ona göre de hareket ederiz. Beşiktaş için bana ne derlerse desinler. Benim için iki maç, üç maç, altı maç, 10 maç fark etmez. Beşiktaş’ın bana ihtiyacı varsa ben seve seve işimi yaparım, hiçbir problem yok benim için” ifadelerini kullandı.

GENÇLERLE DEVAM

Kadro dışı kararları hakkında da konuşan Çalımbay, “Kulüpler, takıma zararlı olan, bekledikleri performansı göstermeyenler veya herhangi bir tartışma yaşandığı zaman böyle kararlar alabilir. Elimizde olan kadroyla oynayacağız. Hiçbir sıkıntımız yok. En son Lugano maçında hem genç arkadaşlarımızı oynattık hem de takımdaki arkadaşlarımızla kaynaştırdık. Beraber oynadılar, çok da iyi oynadılar. Yine aynı şekilde sahaya çıkacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...