Aynı telefon daha ucuza: Yenilenmiş iPhone 12'ler satışa çıktı

Düzenleyen:
Aynı telefon daha ucuza: Yenilenmiş iPhone 12'ler satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, 2020'nin sonlarında piyasaya sürülen iPhone 12 ve 12 Pro model akıllı telefonların ilk kez yenilenmiş versiyonlarını satışa sundu. Teknoloji devi, sertifikalı iPhone 12 ve 12 Pro’ları Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere dahil pek çok ülkede piyasaya sürüyor.

ABD’de şu anda yalnızca 6.1 inç iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri yenilenmiş olarak mevcut ve 12 mini ile 12 Pro Max modelleri bulunmuyor. Belirli Apple Store konumlarında teslimat veya planlı teslim alma için çeşitli renklerde ve depolama seçenekleriyle mevcut. 

Yenilenmiş iPhone'lar, yepyeni modellere kıyasla yaklaşık yüzde 15 indirimli oluyor. Örneğin, 64 GB depolama alanına sahip kilidi açılmış bir iPhone 12’yi 619 dolara satın alabilirken, Apple şu anda aynı modelin hiç kutusundan çıkmamış halini 729 dolara satıyor.

Tüm yenilenmiş iPhone'lar yeni bir pil, yeni bir dış cephe, kullanma kılavuzları ve bir adet USB-C - Lightning kablosuyla beyaz kutusunun içinde satışa çıkıyor. Bu yeni akıllı telefonlar, Apple'ın standart bir yıllık garantisi kapsamındadır ve genişletilmiş AppleCare+ kapsamı için uygundur.

Apple, yenilenmiş ürünlerinin kapsamlı bir şekilde test edilip temizlendiğini ve bize göre bunların yepyeni Apple ürünlerinden neredeyse ayırt edilemez olduğunu söylüyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...