Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Pendik’te iş yerinde korkutan yangın

Pendik’te iş yerinde korkutan yangın
Fotoğraf Başlığı Pendik’te is yerinde korkutan yangin

Pendik’te reklam panosu yapılan bir iş yerinde yangın çıktı. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, iş yerinden yükselen yoğun duman cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaydet
a- | +A

Pendik’te Sanayi Mahallesi Sultan Selim Sokak üzerinde bulunan ve reklam panosu üretilen bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle çevreye yoğun duman yayıldı. Ayrıca vatandaşlar yangının olduğu iş yerinde ara ara patlamaların yaşandığını iddia etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda can kaybı yaşanamazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Yangına tanık olan bir vatandaş , “Yangın çıkı. İtfaiyeye haber verdim. İtfaiye gelinceye kadar iki patlama oldu. Onları kameraya çektim. Reklam panosu yapıyorlar burada” dedi.

Öte yandan iş yerinde çıkan yangın nedeniyle çevreye yoğun duman yayıldığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.