Sokak ortasında kadına şiddet: Önce kafa attı, sonra yumrukladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sokak ortasında kadına şiddet: Önce kafa attı, sonra yumrukladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Küçükçekmece’de bir kişi kaldırımda birlikte oturduğu kadınla tartışmaya başladı. Tartıştığı kadına sokak ortasında önce kafa attı sonra yumrukladı. O anlar vatandaşın kamerasına yansıdı.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Bülbül Sokak’ta meydana gelen olayda bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, sokak içinde kaldırımda oturan biri erkek iki kişinin aralarında tartıştı. Yaşanan tartışmada öfkelenen erkek şahsın kadına şiddet uyguladı.

Tartışmanın büyümesiyle şahsın kaldırımda oturan kadına doğru yürüyüp iki eliyle tokat attığı ve kadının kendini korumaya çalıştığı görülürken bir süre daha sözlü olarak tartışma devam etti.

Öfkesine bir türlü hakim olamayan şahıs ise önce kadına kafa attı ardından da kadının karnına ve sırt bölgesine defalarca yumruk attığı anlar görülüyor ve görüntü burada sona eriyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...