Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Dehşetin yeni detayı ortaya çıktı! Öldürülen adamın son yaptığı şey yürek burktu

Dehşetin yeni detayı ortaya çıktı! Öldürülen adamın son yaptığı şey yürek burktu

Kastamonu'da park yeri nedeniyle başlayan tartışmanın ardından yaşanan dehşetin yeni detayları ortaya çıktı. Silahla vurularak hayatını kaybeden Yakup Açıkgöz'ün, alevler içindeki evde mahsur kalan çocukları kurtarmaya çalışırken saldırganın hedefi olduğu öğrenildi.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde park yeri nedeniyle başlayan tartışmanın ardından yaşanan kanlı olayın yeni ayrıntıları ortaya çıktı.

Korkunç olay, Güneşler köyünde meydana geldi. İddiaya göre araç park yeri nedeniyle S.T. ile komşusu D.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.T., komşusunun evini ve evin önündeki aracı ateşe verdi.

Yangını gören köylüler yardım için bölgeye koşarken, Yakup Açıkgöz de alevlerin arasında kalan çocukları kurtarmak için olay yerine gitti. Ancak S.T.'nin silahla ateş açması sonucu Açıkgöz hayatını kaybetti.

Yangında ev ile bir araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, saldırıda E.F., M.A. ve H.A. silahla yaralandı. Ev sahibi D.A. ise çıkan yangından etkilendi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli S.T. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

ÖNERİLEN HABERLER
Mersin’deki markette dehşet! Çocuğu rafların arasında yumruklayıp yere savurdu: O cani tutuklandı
GÜNDEM

Mersin’deki markette dehşet! Çocuğu rafların arasında yumruklayıp yere savurdu: O cani tutuklandı

"ÇOCUKLARI KURTARMAK İSTERKEN ÖLDÜRÜLDÜ"

Hayatını kaybeden Yakup Açıkgöz'ün yeğeni Çağrı Açıkgöz, olayın basit bir kavga olmadığını belirterek amcasının tamamen insani duygularla hareket ettiğini söyledi.

Çağrı Açıkgöz, "Amcamın olayın taraflarıyla hiçbir husumeti yoktu. Dumanı görünce orman yangını çıktığını sanarak yardıma gitti. Evde 10-11 yaşlarında çocukların olduğunu görünce onları kurtarmak istedi" dedi.

Saldırganın çevredekilere tehditler savurduğunu öne süren Açıkgöz, "Şüpheli, 'Yansın, çoluk çocuk kimse yaklaşmasın, vururum' diyerek yardım etmek isteyen masum insanlara rastgele ateş açtı. Amcam da çocukları kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti. Bu, basit bir kavga değil, masum bir insanın yaşamını hiçe sayan kasten yapılmış bir saldırıdır" ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.