Gül Çiftçi kimdir, nereli? Gül Çiftçi hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gül Çiftçi kimdir, nereli? Gül Çiftçi hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi kimdir, nereli, kaç yaşında? Gül Çiftçi hayatı ve biyografisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi kimdir, nereli? Gül Çiftçi hayatı, biyografisi ve kariyeri...

GÜL ÇİFTÇİ KİMDİR?

1985 yılında Ankara'da doğdu. Üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünde 2008 yılında tamamladı. Yüksek lisansın eğitimine Başkent Üniversitesi Özel Hukuk alanında devam ediyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisidir. Avukatlık stajı sonrası Ankara Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı. 

Henüz genç yaşlardan itibaren CHP'nin alt kadrolarına giren Gül Çiftçi 2003 yılından bugüne parti üyesidir. 2003-2007 yılları arasında CHP'de aktif görevl almıştır. 2007-2008 yılları arasında Çankaya ilçe Halkla İlişkiler Komisyonunda ve ilçe gençlik kollarında görevler aldı. 2008 yılında Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi. 2010 yılında ise Gençlik Kolları Seçim ve Hukuk İşlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı ve Genel Sekreterlik yaptı. 2012 yılında 34. Olağan Kurultay ile Parti Meclis üyeliğine seçildi. 38. Olağan Kurultayda ise CHP Seçim ve Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Halihazırda bu görevine devam etmektedir. 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...