MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın kimdir? Kastamonulu mu? Nereli? Yüksel Aydın'ın Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın kimdir? Kastamonulu mu? Nereli? Yüksel Aydın'ın Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Belediye Başkan Adayı Aydın kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Yüksel Aydın'ın mesleği nedir? Evli mi? Yüksel Aydın'ın vaatleri nedir? MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'ın hayatı ve biyografisi

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'ın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Yüksel Aydın Kastamonulu mu? Nereli? Yüksel Aydın kimdir? Kaç yaşında?

YÜKSEL AYDIN KİMDİR?

1968 yılında Kastamonu’da doğan Yüksel Aydın, ilk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladı.1987 yılında o dönemki adıyla Bizim Ocak Devrekani İlçe Başkanlığını yapan Aydın, sonrasında 1989 yılında Milliyetçi Çalışma Partisi’nin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.1993-1999 yılları arasında MHP Devrekani İlçe Başkanlığı görevini de yaptı. 1999 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul ili Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul ili Zeytinburnu İlçe Başkan adaylığı, 2003 – 2004 yılları arasında Ülkücü İşçiler İstanbul İl Başkanlığı,   2004 - 2005 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığında Yan Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, 2005 – 2006 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Sekreterliği,  2006 – 2011 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. Şubat 2015’te Kastamonu İl Başkanlığı’na aday olan Aydın, 2018 Kasım’da MHP İl Başkanı olarak görevlendirildi ve 18 Mart 2021’de de MHP MYK Üyesi olarak seçildi.İstanbul’da şirketi bulunan Aydın, aynı zamanda gıda ve inşaat üzerine de çalışıyor. 



Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...