İsrail ordusu namluları Refah'a çevirdi! 20 ölü, 55 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İsrail ordusu namluları Refah'a çevirdi! 20 ölü, 55 yaralı

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail-Hamas çatışması 3. ayını doldurmaya hazırlanırken, İsrail bir kez daha namluları sivilellere çevirip ölüm yağdırdı. Gazze Şeridi’ndeki Refah kentine düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti, 55 kişi de yaralandı.

İsrail, yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Gazze Şeridi’nin güneyini vurmaya devam ediyor.

20 ÖLÜ, 55 YARALI

İsrail’in Refah kentinde bir binayı vurduğu ve ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti, 55 kişi de yaralandığı bildirildi.

SALDIRIDAN KAÇAN SİVİLLERİ HEDEF ALDILAR

Binada, İsrail saldırılarından kaçan yerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadığı aktarıldı.

İSRAİL'İN GECE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SALDIRILARDA 45 CAN KAYBI

İsrail ordusu gece saatlerinde Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin El-Fehhari bölgesindeki El-Amuri ailesine ait evi de hedef aldı, saldırıda 11 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı. İsrail savaş uçaklarının Maghazi Mülteci Kampı’na yönelik saldırısında ise 2 evin bombalanması sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. Saldırı ayrıca Safran Cami de hedef alındı.

 

21 BİN FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda üçte ikisi kadın ve çocuklardan oluşan 21 bin 320 Filistinli öldürüldü. Saldırılar nedeniyle yaklaşık 2,3 milyon nüfusa sahip Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin 1,9 milyonu yerinden oldu.

İsrail'in yardım tırlarının girişine çıkardığı engeller nedeniyle Gazze'de başta çocuklar olmak üzere bölge halkı açlık sıkıntısıyla da mücadele ediyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...