Singapur'da 2.Dünya Savaşı'ndan kalma bomba patlatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Singapur'da 2.Dünya Savaşı'ndan kalma bomba patlatıldı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Singapur'da 2.Dünya Savaşı'ndan kalma bir bomba bulundu. Bölge geniş çapta tahliye edilerek 100 kilogramlık bomba ekipler tarafından kontrollü olarak patlatıldı.

Singapur'da geçen hafta bir inşaat alanında bulunan 2. Dünya Savaşından kalma bomba, kontrollü olarak imha edildi. Channel News Asia'nın haberine göre polis, geçen hafta Upper Bukit Timah yolunda bir binanın inşaat alanında 100 kilogramlık bir bomba buldu.

2.DÜNYA SAVAŞINDAN KALMA BOMBA

Uçaktan karaya atılmak üzere tasarlandığı ve 2. Dünya Savaşı'ndan kaldığı belirtilen patlayıcının, silahlı kuvvetlerin bomba imha ekipleri tarafından kontrollü olarak imha edildiği açıklandı.

4 BİNDEN FAZLA KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Polis, imha çalışması öncesinde bölgede 4 binden fazla kişinin tahliye edildiğini duyurdu. Ayrıca, polis, patlamadan etkilenen bazı yolların ise trafiğe kapatıldığı bilgisini paylaştı.

Öte yandan yetkililer, patlamanın ardından inşaat sahası, civardaki yollar, yakındaki kanalizasyonlar ve boru hatlarına yönelik güvenlik kontrollerinin yapıldığını belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...