Son Dakika: Lavrov: ABD, Biden-Putin görüşmesi teklifi ederse değerlendiririz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika: Lavrov: ABD, Biden-Putin görüşmesi teklifi ederse değerlendiririz

DÜNYA Haberleri

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov "ABD, Putin-Biden görüşmesi önerirse değerlendiririz" açıklamasında bulundu.

Son dakika haberi: Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Putin-Biden görüşmesi için ABD'ye sinyal vererek açık kapı bıraktı. Lavrov, görüşme teklifi geldiği takdirde değerlendirileceğini söyledi.

Kerç Köprüsü’nün cumartesi günü yıkılmasından sonra Rusya, Kiev’e saldırılarını artırdı. İşgalin 8. ayında Rusya başkent Kiev’e yönelik saldırılarında başa döndü. Rusya'nın Kiev'e yönelik saldırılarına tepkiler gelmeye devam ederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, çok önemli açıklamalarda bulundu. Lavrov, Putin-Biden görüşmesi için ABD'ye sinyali verdi. Lavrov, "ABD'den Putin-Biden görüşmesi teklifi gelirse değerlendiririz" dedi.

PUTİN'İN NÜKLEER TEHDİDİ

Putin'in ülke topraklarının tehlikeye gitmesi durumunda nükleer silahlar dahil bütün gücünü kullanacağını dair açıklamalarına ilişkin de konuşan Lavrov, silahların savunma amaçlı olduğunu söyledi.

LAVROV, WASHİNGTON'I SUÇLADI

Lavrov, Moskova'nın askeri doktrininin nükleer silahların sadece savunma amaçlı olarak kullanımasına izin verdiğini vurgulayarak nükleer gerilimi Washington'ın tırmandırdığını savundu.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...