MasterChef Şef Kim Elendi, Master Şef Kim Gitti? (6 Aralık Elenen İsim Belli Oldu!)

Düzenleyen:
MasterChef Şef Kim Elendi, Master Şef Kim Gitti? (6 Aralık Elenen İsim Belli Oldu!)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor! 6 Aralık Cuma akşamı elenen isim belli oldu. Eleme adayı olan üç isim de kırmızı takımdan çıktı. Cemre, Batuhan ve Yasin'in eleme adayı olarak belirlendiği haftada heyecan doruktaydı. MasterChef kim elendi, Masterşef Türkiye elenen isim kim merak ediliyor ve araştırılıyor! İşte detaylar...

MasterChef Türkiye, haftanın 5 akşamı ekranlara gelmeye devam ediyor! Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te 6 Aralık akşamı yayınlanan bölümde elenen bir isim daha belli oldu! MasterChef unvanına veda edecen isim belli oldu. Adayların üçü de kırmızı takımdan çıktı, Yasin, Batuhan ve Cemre eleme adayı oldu. Mavi takımın kaptanı olan Alican, karşı takıma liderlik yapması için Cemre'yi seçmiş ve kendi takımını buna göre oluşturmuştu.. 6 aralık günü mastercheften elenen isim belli oldu. MasterChef elenen isim, MasterChef kim elendi gibi merak edilen ve araştırılan detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Survivor'a veda eden isim YASİN oldu

MASTERCHEF KİM ELENDİ, MASTERCHEF ELENEN İSİM KİM OLDU?

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te üç dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın üç üyesi Yasin, Cemre ve Batuhan oldu.

Masterchef'te kim elendi?

6 aralık perşembe günü kırmızı takımdan elenen isim YASİN oldu. Somer Şef Yasin stüdyodan ayrılıkrken gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef Şef Kim Elendi, Master Şef Kim Gitti? (6 Aralık Elenen İsim Belli Oldu!)

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te son dokunulmazlık oyununu da mavi takım kazandı. Bu hafta gerçekleştirilen üç dokunulmazlık oyununu da kazanan Mavi takım kendi takımlarından kimseyi eleme potasına göndermeme lüksünü yakaladı.

ELEME YEMEĞİ SOMER ŞEF'TEN!

MasterChef'te eleme yemeği Somer Sivrioğlu'ndan geldi. Kilis Pie olarak adlandırılan yemeği yapmak için eleme adayları Batuhan, Cemre ve Yasin yemeğin tadımını yaptıktan sonra Somer Sivrioğlu'nun bu yemekte dikkat edilmesi gereken püf noktaları dinledikten sonra en iyi Kilis Pie yemeğini yapıp elenmemek ve MasterChef'te yoluna devam edebilmek için çalışmalarına başladı.

MASTERCHEF'TE GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

27 Kasım akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde neler oldu? Dokunulmazlık oyununda her iki takım da mantı çeşitleri ile büyük büyük bir sınav verdi! Kırmızı ve mavi takımın mantılarını değerlendiren şefler, mavi takımın yaptığı yemekleri beğenerek dokunulmazlık ödülünü takdim etti.

MasterChef’te eleme adayları, dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasından belirlendi. Yasin, Batuhan, Alican ve Kıvanç’ın dokunulmazlık ödülünü kazanabilmek için kendi özel tabaklarını hazırladıkları gecede, şefler hiçbir tabağı değerlendirmeye alınacak kadar güzel bulmadı. Böylece şefler, kimseye dokunulmazlık vermedi.

Eleme adayları, yarışmacıların birbirlerine verdikleri oyların ardından belli oldu!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...