Masterchef Kim Kazandı 14 ağustos? Masterchef 13'e çıkan isim kim oldu? Master şef yarışmacıları kim kimdir...

Düzenleyen:
Masterchef Kim Kazandı 14 ağustos? Masterchef 13'e çıkan isim kim oldu? Master şef yarışmacıları kim kimdir...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Masterchef yeni sezona bomba gibi başladı. Bu sezon farklı bir eleme sistemi ile yarışmacı seçen Masterchef'te ilk 16'ya girmek için kıyasıya bir mücadele var. Peki Masterchef kim kazandı? Masterchef ikinci grupta 13'e çıkan isim kim oldu? Master şef ikinci grup isimleri yarışmaya iddialı başladı. Farklı teknikler kullananlar şeflerin beğenisini kazandı. Peki Master şef yarışmacıları kim oldu? İşte 14 ağustos masterşef kazanan isim...

Master şef yarışmacıları merakla bekleniyor. Herkes masterşefe ikinci gruptan kimin çıkacağını izliyor. Masterchef 13'e kalan isim kim oldu, 14 ağustos masterşef... Teker teker seçilen MasterChef ana kadro için yarışmacılar mücadeleye devam ediyor. Zorlu yarış karşısında tüm emeklerini sergileyen yarışmacılar verilen malzemeler ile jüri üyelerini etkileyecek en güzel yemekleri yapacaklar.  Peki Masterchef kim kazandı? Masterchef 13'ye çıkan isim kim oldu? Master şef yarışmacıları kimler? 16 kişilik ana kadro yarışmacıları için heyecan dorukta. İşte 14 ağustos masterşef kazanan isim

14 AĞUSTOS MASTERCHEF BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Masterchef'te 13'e çıkan isim Uğur oldu

13 AĞUSTOS MASTERCHEF BİRİNCİSİ KİM OLDU?
MasterChef Türkiye’nin 13 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya girecek 12. yarışmacıyı belirlemek üzere final turu oynandı. İlk turda menüde Vişneli köfte tarifi vardı. Şefler yarışmacılardan Vişneli köfte yapmalarını istediler. Yarışmacıları zorlayan bu tarifi sonrası 6 kişi bir üst tura geçmeyi başardı. Bu arada beklenmedik bir olay yaşandı. Yarışmacılar arasından Dilara Türüt daha fazla mücadele edemeyeceğini ve daha çok çalışıp önümüzdeki sene tekrar geleceğini söyleyerek MasterChef’ten çekildi.

Final turunun 2. kısmında yarışmacılardan Mısır’ı ana madde kullanarak bir tarif yapmalarını istendi. 

13 Ağustos Masterchef'te ana kadroya girmeyi hak eden isim Eray oldu.

MASTERCHEF'TE DÜN İLK 6'YE KİMLER KALDI? 12 AĞUSTOS

Masterchef'in dün yayınlanan bölümünde Lazanayayı en iyi yapan 6 kişi; Uğur, Berk, Eray, Gülşah, Celal ve Kayhan oldu.

13 Ağustos tarihinde yayınlanan MasterChef Türkiye programında ana kadroya giren isim Berk oldu

MASTERCHEF 11 AĞUSTOS 2020 BİRİNCİSİ

Masterchef'te 10. yarışmacı Tanya oldu

Tutmaç Çorbası için ilk kazanan isim; Gülşah
İkinci isim; Eray
Üçüncü isim; Uğur
Dördüncü isim; Kayhan
Beşinci isim; Walison
Altıncı isim; Tanya

En az başarılı olan yemek ve gecenin altıncısı; Çağla
Gecenin beşinci ismi; Ebru
Gecenin dördüncü ismi; Arem
Gecenin üçüncü ismi; Tanya
Çerkes tavuğu yemeği için ilk seçilen isim Barbaros oldu, ikinci isim Ebru, üçüncü isim Eray, dördüncü isim Arem, beşinci isim Tanya, finale kalan altıncı ve son yarışmacı ise Çağla oldu.

MASTERCHEF TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında, öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun. Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel tatları hazırlıyor.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI 10 AĞUSTOS

MasterChef 2020'de 2. final turu 10 Ağustos Pazartesi akşamı başladı. MasterChef 2. final turunda yer alan 14 yarışmacı, 40 dakika içinde çerkez tavuğu yapmaya başladı. Şeflerin tadımı sonrası yarışmacılar bu kez daha zor olan ikinci tura geçti.

MasterChef Türkiye'nin ikinci oyununda şefler yarışmacılardan soya sosu ana malzemesi olan bir yemek yapmalarını istedi. Barbaros, Ebru, Eray, Arem, Tanya ve Çağla yarıştı.

İkinci turun sonunda Barbaros ile Eray finale kaldı. Şeflerin verdiği kararın sonunda MasterChef Türkiye'de gecenin birisincisi Barbaros Yoloğlu oldu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

Üçlü düelloda Deniz Aktuğ ve Murat Kaplan ile karşı karşıya gelen Barbaros Yoloğlu, yaptığı asma yaprağında barbun balığı ile jürinin takdirini kazanmış, final turuna çıkmıştı. Barbaros Yoloğlu, MasterChef ana kadrosu için mücadelesine devam ediyor. İşte MasterChef ile adını duyuran Barbaros Yoloğlu’nun hayatına ilişkin bilgiler.

Yarışmaya Bodrum’dan dahil olan Barbaros Yoloğu, 26 yaşında. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin üstünü çizdi. Final turuna kalmayı başaran yarışmacı, "Buradan bugün Barbaros yazılı önlüğü alıp çıkacağım." sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Masterchef Kim Kazandı 14 ağustos? Masterchef 13'e çıkan isim kim oldu? Master şef yarışmacıları kim kimdir...

İlk yarışmacı Serhat oldu 
MasterChef Türkiye'nin 16 kişilik kadrosuna ilk olarak özgüveniyle ön plana çıkan Serhat Doğramacı adını yazdırmıştı. Sırasıyla Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Emir Elidemir, Ayyüce Kamit, Sedat Tuncer, Esra Tokelli ve Furkan Yalçın da 16 kişilik kadroda yerini aldı.

Sekiz kişinin daha katılacağı yarışmada ikinci eleme turundaki yarışmacılar bu akşam hünerlerini sergiliyor. Şeflerin tercihleriyle 16 kişilik kadro tamamlanacak.

Masterchef Kim Kazandı 14 ağustos? Masterchef 13'e çıkan isim kim oldu? Master şef yarışmacıları kim kimdir...

SEÇİLMEMELERİ TEPKİ ÇEKTİ 
MasterChef yarışmasında performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sefa Okyay Kılıç ve Berker Başmanav'ın seçilmemesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Yaptıkları yemeklerle istikrarlı bir şekilde 6'lı elemeye kalan iki yarışmacı dün akşam MasterChef'e veda etti. Sefa ve Berker'in elenmesi sosyal medyada 'haksızlık' olarak yorumlandı.

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI

Serhat
Duygu
Özgül
Emir
Ayyüce
Sedat
Esra
Furkan
BARBAROS
TANYA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...