Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Otobüste canlı bomba paniği

Otobüste canlı bomba paniği
Başlık ResmiOtobüste canli bomba panigi

Şehirlerarası yolcu otobüsünde yolculuk eden Iraklı gençlerden şüphelenen vatandaşlar polisi alarma geçirdi.

Kaydet
|
Olay Kocaeli-Ankara otobanında meydana geldi. İddiaya göre Zonguldak'a giden özel bir firmaya ait yolcu otobüsüne Iraklı aileler bindi. Iraklı gençlerden bazılarını fotoğrafları yayınlanan canlı bombaya benzeten bir vatandaş durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolcu otobüsünü otobanda durdurarak müsait bir alana çekti.


YOLCULAR ŞAŞKINA DÖNDÜ
Otobüsün çekildiği alana çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şehirlerarası yolcu otobüsünde bulunan Iraklı yolcular polis tarafından aşağıya indirildi. Iraklı yolcuların ilk olarak üst aramaları yapılırken, bagajda bulunan çantaları da didik didik arandı. Polisin otobüsü durdurarak incelemesi üzerine Iraklı bazı yolcular şaşkına döndü. Polis aramanın ardından yolcuların pasaportları, kimlikleri ve yolcu biletlerini kontrol etti. Yapılan tüm kontrollerin ardından olayın yanlış anlaşılmadan olduğu anlaşıldı.


Ne olduğunu anlamadıklarını söyleyen otobüsün sürücüsü ise, "İnsanlarda bir canlı bomba korkusu var. Bizi durdurup ehliyet ve ruhsatlarımızı kontrol ettiler. İhbar olduğu söylediler, yolcu listesini aldılar. Iraklı yolcuları indirip kontrol ettiler" dedi.


Durumun çözüme kavuşmasının ardından rahat bir nefes alan Iraklı yolcular, kendilerini kontrol eden polis ekiplerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.