'Türkiye'de İş Dünyası' dergisinin 21. sayısı okuyucuyla buluştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri

Hızlı bir büyüme trendindeki gayrimenkul sektörünün nabzını tutan 'Türkiye'de İş Dünyası' dergisinin 21. sayısı çıktı. Derginin bu sayısında sürdürülebilir şehirlerin inşası, gayrimenkul sektörünün sorunları, sigorta sektörü ve eğitim dosyaları ele alındı.

Türkiye ekonomisinin medyadaki lokomotifi 'İş Dünyası' dergisi 21. sayısını çıkardı.

Son günlerde hızlı bir büyüme trendine giren gayrimenkul sektörünün nabzını tutan dergi 21. sayısının lansmanını Ege Yapım Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın ev sahipliğinde Car İstanbul'da gerçekleştirdi.

Derginin bu sayısında sürdürülebilir şehirlerin inşası, gayrimenkul sektörünün sorunları, sigorta sektörü ve eğitim dosyaları ele alındı. 

'Türkiye'de İş Dünyası' dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak, bu sayıda gayrimenkul sektörüne ağırlık verdiklerini söyledi.

'Türkiye'de İş Dünyası' dergisinin 21. sayısı okuyucuyla buluştu

Son sayıda hayrimenkul alanında çok önemli bir isimlerle söyleşilerin olduğunu belirten Toprak, "Gayrimenkul sektörü Türkiye'nin sorunlarını çözmek için ar-ge çalışması yapıyor. Bu çalışmalara ilişkin mesajları paylaştık. Ayrıca eğitim alanına da yer verdik. Bütün üniversitelerin eğitimde neleri hedeflediğine ilişkin bakış açılarını ortaya koyduk" dedi.

'BİZLERE KILAVUZLUK EDİYOR'

Ege Yapım Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı da yayın hayatına başladığından 'Türkiye'de İş Dünyası' dergisini ilgiyle takip ettiklerini ifade ederek, "Dergi, iş dünyasının sorunlarını çok iyi bir şekilde ortaya koyoyor. Ufuk açıcı birçok makale var. Ekonomideki diğer paydaşların görüşleriyle birlikte stratejilerimizi belirlemede bizlere kılavuzluk ediyor" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...