Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankesörlü telefon soruşturmasında 16 şüpheliye gözaltı

Düzenleyen:
Ankesörlü telefon soruşturmasında 16 şüpheliye gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da, FETÖ/PDY'ye yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 20 şüpheliden 16'sı yakalandı.

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında, haklarında yakalama kararı çıkarılan 20 zanlıdan 16'sı gözaltına alındı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ'nün askeriye içindeki mahrem yapılanmasında yer aldıkları ve ankesörlü telefonla ardışık aramalar yaptıkları tespit edilen bir albay, 2 binbaşı, 4 yüzbaşı, 8 astsubay, 2 uzman çavuş, bir üsteğmen ve 2 askeri öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonla 8'i muvazzaf asker 16 şüpheli yakalandı. 4 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...