Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaldığı 110 bin TL'yi samanlığa sakladı!

Düzenleyen:
Çaldığı 110 bin TL'yi samanlığa sakladı!

GÜNDEM Haberleri

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir iş yerinin içindeki çelik kasadan 110 bin TL çalan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Zirai Aletler Sanayi sitesi içerisindeki bir iş yerine gece saatlerinde yüzü maskeli bir kişi girdi. Spiral taşı ile kesilerek açılan çelik kasa içerisinden 110 bin TL çalan şahıs kayıplara karıştı. Durumu fark eden iş yeri sahibi hemen polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerinde inceleme yapan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, hırsızlığı yapanın çeşitli suçlardan kaydı bulunan S.S., (21) isimli şahıs olduğunu tespit etti. Şüphelinin Karasu ilçesinde bulunan bir apartmanda saklandığını belirleyen ekipler, Karasu ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonla şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Paralar ise Kocaeli ilinde saklandığı samanlıkta ele geçirilerek sahibine teslim edilirken, şüpheli S.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Çaldığı 110 bin TL'yi samanlığa sakladı!
Çaldığı 110 bin TL'yi samanlığa sakladı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...