Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Alkollü sürücüden basın mensuplarına tepki: Beni çekerek yanlış yapıyorsun!

Alkollü sürücüden basın mensuplarına tepki: Beni çekerek yanlış yapıyorsun!

Drift atarken polis ekiplerince yakalanan alkollü sürücü, "Beni çekiyorsun da iyi bir şey mi? Yanlış yapıyorsun abi" diyerek tepki gösterdi.

Kaydet
a- | +A

Aksaray’da 2. kez alkollü olarak kullandığı otomobille drift atarken yakalanan sürücü, polislere "2 bardak içtim" diyerek kendini savundu. 24 bin 406 TL ceza kesilen sürücünün ehliyetine 2 yıl el konuldu.

Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı'nda devriye gezen İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri Alparslan Türkeş Bulvarı'nda drift atan otomobilin sürücüsüne 'dur' ihtarında bulundu. Drift attıktan sonra kaçmaya çalışan sürücü kısa sürede yakalanırken sürücü Hüseyin Özgür A. (23) ve 2 arkadaşını araçtan indirilerek kaba üst yoklaması ve Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Sürücü ve arkadaşlarının hal ve hareketlerinden şüphelenen polis memurları olay yerine çağırılan trafik ekiplerince sürücüye alkol muayenesi yaptırdı.

KENDİNİ SAVUNURKEN, ALKOL İÇTİĞİNİ DE İTİRAF ETTİ

Yapılan muayenede sürücünün 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi.Tır şoförü olduğunu belirterek ehliyetinin alıkonulmasından kurtulmak isteyen sürücü, polis memurlarına uzun süre dil döktü. Sürücü, “Abi bak sadece 2 bardak içtim, ben tır şoförüyüm. Abi yapmayın kurban olayım. Ehliyetim gidecek. Bir daha üfletin bana. Almanya’ya gideceğim yapmayın” diyerek kendini savundu.

Kendini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösteren sürücü, “Beni çekiyorsun da iyi bir şey mi? Yanlış yapıyorsun abi, çekerek yanlış yapıyorsun” dedi.

Trafik ekipleri sürücüye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 TL, drift yaparak trafiği tehlikeye düşürmekten 20 bin 342 TL olmak üzere toplam 24 bin 406 TL para cezası kesti. Sürücünün yapılan sorgulamasından 2. kez alkollü araç kullandığını tespit eden polis memurları sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el koydu.

Gözaltına alınan sürücü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

BAKMADAN GEÇME
HABER

'Arabam dayanıklı' diyen alkollü sürücü arkadaşının ölümüne neden oldu

Alkollü sürücü İstanbul
HABER

Alkollü sürücü İstanbul'da dehşet saçtı: Çok sayıda yaralı var

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.