Artvin'de off-road yapan araç takla attı: Kaza anı cep telefonu kamerasında

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Artvin'de ormanlık alanda off-road yapan araç, karla kaplı dik yamaçtan çıkmaya çalışırken takla attı. Taklalar atan aracın içinde bulunan bir kişi yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı İbrikli köyünde ormanlık arazide off-road yapan bir araç, talihsiz bir kaza geçirdi. Ormanlık alanda arazi araçlarıyla mini bir gösteri yapan grup, karla kaplı yamaçtan çıkmaya çalıştı. Zorlu parkuru tamamlayarak yamacın tepesine tırmanan araç, sürücü hakimiyetini kaybedince devrilerek taklalar atmaya başladı.

ARACIN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; araçta bulunan off-road tutkunu Serdar Merttürk ve İnanç Tatar, bir anda yamaçtan taklalar atarak düşen aracın içinde kaldı. Taklalar atan aracın içinde bulunan Tatar, aracın kapısı açılınca önce araçtan fırladı, daha sonra taklalar atarak üzerine gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

O ANLAR KAMERADA

Bir kişinin yaralandığı kazada yürekleri ağza gelirken, etrafta bulunanlar o anları cep telefonları ile anbean kaydetti. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...