Bandırma’da FETÖ'cü bir kişi yurt dışına kaçarken yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bandırma’da FETÖ'cü bir kişi yurt dışına kaçarken yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi bir kişi yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

FETÖ ile mücadele yurdun tüm noktalarında titizlilkle devam ederken Balıkesir'de FETÖ'cü bir kişi planlarını gerçekleştiremeden yakayı ele verdi.  Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışma sonucu, FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütü üyesi olma suçundan aranması olan bir şahsın yasa dışı yollarla yurtdışına çıkarılmaya çalışıldığı anlaşıldı.

Şahsın, Bandırma İlçesinden geçirileceği bilgisi edinilmesi üzerine, şüpheli iki araç Bandırma ilçesinde durduruldu ve FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütü üyesi olma suçundan aranan A.B. (39) yakalandı.

Ayrıca öncü ve artçı şeklinde 2 araçla hareket eden ve aranan şahsı yasadışı yollardan yurtdışına kaçırmaya çalıştığı tespit edilen İ.Ö. (39) ve B.K. (23) isimli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca insan kaçakçılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...