Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Muğla'da 4.8 büyüklüğünde deprem!

Muğla'da 4.8 büyüklüğünde deprem!
Fotoğraf Başlığı Mugla'da 4.8 büyüklügünde deprem!

Muğla'nın Ula İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem oldu.

Kaydet
a- | +A

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi ön değerlendirme sonuçlarına dayanarak depremin bugün saat 08.16'da kaydedildiğini açıkladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.6 olarak tespit etti. Deprem ilk tespitlere göre, hasara yol açmadı.

"OLUMSUZLUK YOK"

Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Turgut Mahallesi ile Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Bağcılar Mahallesi arasında kaydedilen deprem Köyceğiz, Ula ve çevre ilçelerde de hissedildi. Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale de depreme bağlı olarak herhangi bir olumsuz durumun kendilerine bildirilmediğini söyledi.

AKDENİZ'DE SALLANDI

Akdeniz'de geceyarısı 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 01.24'te Akdeniz doğu baseninde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem 84,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.