Otelin havuzunda panik anları: Yüzmek için girenler donup kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Otelin havuzunda panik anları: Yüzmek için girenler donup kaldı

GÜNDEM Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi ailesinin işlettiği otelin havuzunda ölü bulundu. Vatandaşlar bir kişinin havuzda hareketsiz yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde havuzun tabanına batan 34 yaşındaki Uğur C.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet mahallesinde faaliyet gösteren bir otelin havuzunda vatandaşlar tarafından bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Görenleri hayrete düşüren bu durum karşısında vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

OTELİN İŞLETMECİSİNİN OĞLU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde havuzun tabanına batan 34 yaşındaki Uğur C.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Hayatını kaybeden Uğur C.’nin, otel işletmecisinin oğlu olduğu öğrenildi. 

Otelin havuzunda panik anları: Yüzmek için girenler donup kaldı

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin destekleriyle havuzdan çıkarılacak cenaze otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...