Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü
Başlık ResmiSehit atesi Gaziantep'e düstü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde şüpheli bir aracı kovaladığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Yener Arslan’ın Gaziantep’teki baba ocağına ateş düştü.

Kaydet
a- | +A

Olay, önceki akşam Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana gelmiş, şüpheli bir araçla aralarında kovalamaca yaşanan polis ekiplerinin içinde bulunduğu araca yakıt tankeri çarpmıştı. Yaşanan kazada Başpolis Yener Arslan (47) ile Polis Memuru Hasan Özdemir kaldırıldıkları hastanede şehit olmuşlardı.
Gaziantepli polis memuru Yener Arslan’ın Şahinbey ilçesi Nuri Pazarbaşı Mahallesi 10 nolu sokaktaki baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Hasan ve Gönül çiftinin 47 yaşındaki oğlu Şehit Yener Arslan’ın evli, 2 çocuk babası olduğu olduğu ve 16 yıldır görev yaptığı öğrenildi.
Öte yandan şehit polisin ailesinin naaşını teslim almak üzere Aydın’a gittiği ve şehidin Gaziantep'te defnedileceği öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor Genel İnternet Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.