Site yönetim toplantısında arbede! Saldırgan babasını vurdu
İstanbul Beylikdüzü’nde bir sitenin yönetim toplantısında bir grup site sakini arasında arbede yaşandı. Sokağa taşan silahlı kavganın kamera görüntüleri ortaya çıktı.
Dehşete düşüren olay İstanbul Beylikdüzü’nde meydana geldi. İddiaya göre bir sitenin sakinleri, olağan site yönetim toplantısı için okulun konferans salonunda bir araya gelmişti.
SİTE SAKİNLERİ ARASINDA ARBEDE ÇIKTI
Toplantı esnasında tartışmaya başlayan bir grup site sakini arasında arbede çıkmıştı. Okulun bahçesine taşan kavgada Fatih Kiler isimli şahıs, Cahit Kiler, Mert Taşyaran ve Kenan Ülbeği silah ile yaralamıştı. Şüpheli Fatih Kiler silahıyla beraber yakalayarak gözaltına alınmıştı. Olayın detayları ve güvenlik kamerası ortaya çıktı.
İlginç anlar... Sivas'ın soğuğunda tüyleri ve kaşları donan kedi, kendini termal suya atıp buzlarını eritmeye çalıştı
Gümüşhane’de soba faciası can aldı! Yaşlı çift feci şekilde can verdi
YANLIŞLIKLA BABASINI VURDU
Saldırganın vurduğu bir kişinin babası olduğu ve yanlışlıkla yaraladığı ortaya çıktı.
