Üzüm hasadında hastanelik olmuştu... Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı taburcu oldu
Üzüm hasadı sırasında elini makineye kaptırarak yaralanan Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, başarılı ameliyatın ardından tedavisini tamamlayarak hastaneden taburcu edildi. Cıllı’nın bir süre evinde istirahat edeceği bildirildi.
Dün öğle saatlerinde kendisine ait bağda üzüm hasadı yaparken elini makineye kaptıran ve ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırılan Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı'nın tedavisi başarıyla sonuçlandı.
AMELİYATININ ARDINDAN TABURCU OLDU
Yapılan kontrollerde tendonlarında zedelenme olduğu belirlenen ve başarılı bir ameliyat geçiren Cıllı, hastanedeki gözetim sürecinin ardından taburcu oldu.
ÖNERİLEN HABERLER
GÜNDEM
Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı üzüm hasadında elini makineye kaptırdı
Sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenilen Başkan Cıllı'nın, bir süre evinde istirahat edeceği bildirildi.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
