SSM'de Boğaz'a nazır tiyatro: Müze tiyatro sahnesi oldu

- Güncelleme:
SSM'de Boğaz'a nazır tiyatro: Müze tiyatro sahnesi oldu

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Sakıp Sabancı Müzesinin (SSM) Sabancı Vakfı desteğiyle gerçekleştirdiği “Müzede Sahne” faaliyeti yedinci defa kapılarını açtı…

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Sezonun başarılı oyunları ve oyuncuları, Sarıyer’de bulunan müze binasının bahçesindeki İstanbul manzaralı Fıstıklı Teras’ta ağırlanmaya başladı. 20 Ağustos’a kadar devam edecek “Müzede Sahne”de dün ilk olarak hikâye anlatıcısı ve yazar Nazlı Çevik Azazi’nin sanatçı Agnes Denes’in “Yaşayan Piramit” eseri üzerine kurguladığı “Yaşayan Anlatılar” dinletisi ve Hakan Emre Ünal’ın başrolünde yer aldığı Tiyatro Hemhâl’in popüler oyunu “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hâli” seyirciyle buluştu.

Sanat yönetmenliğini Ayşe Draz’ın üstlendiği “Müzede Sahne” çerçevesinde; “Harika Şeyler Listesi”, “Herkes Kocama Benziyor” ve “İmparator” adlı eserler de geceleri Fıstıklı Teras’ta sahnelenecek. Programın gündüz faaliyetlerinde ise ses atölyesi, çocuk oyunları, hikâye anlatımı ve dans performansları yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...