Survivor Ardahan, Alişan’ın hayatını kaybeden kardeşini unutmadı

Düzenleyen:
Survivor Ardahan, Alişan’ın hayatını kaybeden kardeşini unutmadı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Ardahan, dün kazandığı oyunu Alişan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşine armağan etti. O anları sosyal medyadan paylaşan Alişan, Ardahan’a teşekkür etti.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle uzun süre tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Alişan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Hülya Avşar, Ajda Pekkan, Demet Akalın gibi birçok ismin kendisine destek olduğunu belirtmişti.

“SELÇUN AĞABEY, RUHUN ŞAD OLSUN”

Alişan, Survivor Ardahan’ın dün ekrandaki hareketiyle duygusal anlar yaşadı. Survivor All Star 2022 yarışmacısı Ardahan Uzkanbaş, oyunu kazandıktan sonra Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ı anarak, "Selçuk ağabey, ruhun şad olsun. Senin için" dedi. 

Survivor Ardahan, Alişan’ın hayatını kaybeden kardeşini unutmadı

“HER GÜN BİZİMLE DUA ETTİN”

Ünlü şarkıcı Alişan ise Instagram hesabından Ardahan'ın o anlarını paylaşarak, "30 gün bizimleydin, hiç tanımadan Selçuk'u, her gün bizimle dua ettin. Sen benim için, bizim için şampiyonsun kardeşim. Seni çok seviyorum ve her zamanda yanındayım, yanındayız" notunu yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...