Sadakatsiz dizisinde vedalar peş peşe geliyor! Burak Sergen diziye veda ediyor

Düzenleyen:
Sadakatsiz dizisinde vedalar peş peşe geliyor! Burak Sergen diziye veda ediyor

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz’de yaprak dökümü başladı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı dizide ayrılıklar başladı. Ali il ve Yeliz Kuvancı’nın ardından Burak Sergen’de diziye veda ediyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz dizisinde ayrılıklar peş peşe gelmeye devam ediyor. Reytinglerde başarıyı yakalayan dizi için yeni iddialar ortaya atılmaya başladı.

SEZON SONUNDA FİNAL YAPACAK 

Çıkan haberlere göre Sadakatsiz dizisi sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Reytinglerde iyi bir orana ulaşan dizinin final yapma nedeni ise senaryonun sonuna gelinmesi olarak açıklanıyor. 

Sadakatsiz dizisinde vedalar peş peşe geliyor! Burak Sergen diziye veda ediyor

BURAK SERGEN DİZİDEN AYRILIYOR 

Ortaya atılan iddiaların ardından dizide vedalar peş peşe gelmeye başladı. Ali İl ve Yeliz Kuvancı, hikayeleri bittiği için diziden ayrıldı. Altuntaş, dizide Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen'in de yakında projeye veda edeceğini söyledi.

Sadakatsiz dizisinde vedalar peş peşe geliyor! Burak Sergen diziye veda ediyor

BURAK SERGEN KİMDİR?

Burak Sergen kaç yaşında, nereli; 9 Şubat 1961'de Ankara'da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı. Sergen, 'Kara Sevda', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra 'Sadakatsiz' adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...