Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alişan eşini kaybeden yengesinin doğum gününü kutladı, aldığı cevap yürek burktu

Düzenleyen:
Alişan eşini kaybeden yengesinin doğum gününü kutladı, aldığı cevap yürek burktu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Alişan, vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Alişan’ın kutlama mesajına cevap veren yengesi adeta yürekleri burktu.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz sene koronavirüse yakalanmış ve bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021'de hayatını kaybetmişti. Vefat ettiğinde 41 yaşında olan Tektaş, Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. Kardeşinin ölümüyle zor günler geçiren Alişan, yengesi ve yeğenlerine desteğini bir olsun esirgemiyor.

“BEN HEP ARKANIZDA OLACAĞIM ÖMRÜM YETTİKÇE”

Ölen kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Alişan, yengesinin doğum günü sosyal medya hesabından kutladı. Instagram’dan yengesi Merve Tektaş ve kızlarının fotoğrafını paylaşan Alişan, altına “İnşallah nice güzel yaşların olur meleklerinle birlikte. O kadar zor ki... Hiçbir kelime, hiçbir söz bugün senin için bir anlam ifade etmeyecek biliyorum. Ama şunu bil ki, sen meleklerin için artık daha önemlisin. Ben hep arkanızda olacağım ömrüm yettikçe. Doğum günün kutlu olsun” şeklinde not düştü.

“KEŞKE DÜNYAYA HİÇ GELMESEYDİM DİYORUM”

Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Merve Tektaş ise yaşadığı acının hala taze olduğuna vurgu yaparak paylaşıma “Canımın ne kadar yandığını ifade etmem mümkün değil. İlk defa yeni yaşımda keşke dünyaya hiç gelmeseydim diyorum ama benim meleklerim beni kanatlarımdan tutuyor ve sen iyi ki varsın iyi ki” şeklinde cevap verdi.

Alişan eşini kaybeden yengesinin doğum gününü kutladı, aldığı cevap yürek burktuİşte o paylaşım...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...