Dünyanın konuştuğu düğünde sahne alan Rihanna kıyafetiyle alay konusu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dünyanın konuştuğu düğünde sahne alan Rihanna kıyafetiyle alay konusu oldu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyanın konuştuğu düğünde rekor ücret alarak sahneye çıkan Rihanna sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü. Yeşil uzun tül elbisenin altına pembe tayt ve bluz giyen dünyaca ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’ye benzetildi.

Hindistan’ın en zengin kişisi Mukesh Ambani oğlunun Temmuz’da yapılacak düğünü için kesenin ağzını açtı. Düğün öncesi dillere destan bir parti gerçekleştiren Ambani, hayranlarının hasret kaldığı Rihanna’yı sahneye çıkardı.  Sahne için 10 milyon dolar karşılığında partide sahne alan Rihanna tarzıyla alay konusu oldu.

YILDIZ TİLBE'YE BENZETİLDİ

Görsel şölene dönen partide sahne alan Rihanna, yeşil elbisenin altına pembe renk kıyafet giydi. Kombinini pembe şapka ile tamamlayan yıldız şarkıcı, danslarıyla geceye damga vururken kullanıcılar, Rihanna’yı renkli kişiliğiyle bilinen Yıldız Tilbe’ye benzetti. Yöresel motiflerden esinlenen kıyafet için kullanıcılar "Rihanna mı diyelim yoksa sen mi gerçek ismini söylersin Yıldız Tilbe" yorumu yapıldı.

Dünyanın konuştuğu düğünde sahne alan Rihanna kıyafetiyle alay konusu oldu - 1. Resim

KONUK LİSTESİNDE YOK YOK

Milyonlarca liranın harcanacağı düğünün konuk listesinde bulunan Hintli milyarderler, Bollywood ünlüleri, Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump'ın partide de yer aldı.

Dünyanın konuştuğu düğünde sahne alan Rihanna kıyafetiyle alay konusu oldu - 2. Resim

KIZI İÇİN 100 MİLYON DOLAR HARCADI

Mukesh Ambani’nin kızı Isha Ambani ile ülkenin bir başka milyarderinin oğlu Anand Piramal’ın 2018’de yapılan düğünde yıldız geçidine dönmüştü. 5 gün 5 gece süren 100 milyon dolara mal olmuştu.

Dünyanın konuştuğu düğünde sahne alan Rihanna kıyafetiyle alay konusu oldu - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...