Estetiğin dozunu kaçıran Şafak Sezer’in son halini görenler tanıyamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Estetiğin dozunu kaçıran Şafak Sezer’in son halini görenler tanıyamadı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Daha önce estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Şafak Sezer, son haliyle gündem oldu. Sezer’in son halini görenler ‘Ne olmuş bu adama’ yorumları yaptı.

Komedi serisi Kolpaçino, 7 yıl aradan sonra 4. filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde filmin oyuncuları kutlama yemeğinde bir araya gelirken, başrolde yer alan Şafak Sezer yüzündeki değişimle dikkat çekti.

Çekimleri sona eren ve 24 Kasım’da vizyona girecek Kolpaçino 4 filmi için oyuncuların da katılımıyla bir gece düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan gecede oyuncu Şafak Sezer’in doğum günü de kutlandı. 

Duygularını dile getiren Sezer, “Bugün ‘Yaşasın sinema!’ diyerek yemek verdik. Aynı zamanda doğum günümü de kutluyoruz. Ben 30 senedir kutlamadım, yapımcımız Polat Yağcı böyle bir gece organize etti. Benim için de sürpriz oldu” dedi.

Estetiğin dozunu kaçıran Şafak Sezer’in son halini görenler tanıyamadı

Kutlama yemeğinden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Oyuncu Şafak Sezer’in bir hayranıyla çektirdiği fotoğraf ise çok konuşuldu. Yakın markaj çekilen karede ünlü ismin yüzündeki değişim gözler önüne serildi. Cildindeki gerginlik gözlerden kaçmayan Sezer için “Ne olmuş bu adama böyle?” , “Şafak Sezer nerede?” tarzında yorumlar yapıldı. 

KENDİLERİNİ CANLANDIRDILAR

Öte yandan yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği "Kolpaçino 4", Şafak Sezer'in canlandırdığı Özgür karakterinin eski dostlarıyla hesaplaşmasını konu alıyor. Son filmde İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç’ın da bulunduğu filmde ünlü isimler kendilerini canlandırdı. Kolpaçino 4’ün 24 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Estetiğin dozunu kaçıran Şafak Sezer’in son halini görenler tanıyamadı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...