Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, 'Kurt Efe' isminin hikayesini ilk kez anlattı: Bizim için anısı var

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, 'Kurt Efe' isminin hikayesini ilk kez anlattı: Bizim için anısı var

MAGAZİN Haberleri

Ünlü manken ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Stil Danışmanı eşi Başak Dizer, bebeklerini kucaklarına almaya sayılı günler kala isim konusunu netleştirmişti. Ünlü çift doğuma kısa bir süre kala bebeklerinin isminin ‘Kurt Efe’ olacağını açıklamıştı. Bu ay sonunda doğum yapacak olan Başak Dizer bu isme neden karar verdiklerini ilk kez açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer 2016 yılında nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermişti. İkili, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtmişti. Kıvanç Tatlıtuğ’un 8 aylık hamile eşi Başak Dizer, ‘Kurt Efe’ isminin hikayesini ilk kez anlattı. Peki, ünlü çift bebeklerine neden 'Kurt Efe' ismini koyacak? Bu isme nasıl karar verdiler? İşte merak edilenler…

“DİZİDEKİ İSMİ HOŞUMA GİDİYORDU”

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor. 8 aylık hamile olan Başak Dizer, Günaydın yazarlarından Tuba Kalçık'ın sorularını cevapladı ve oğullarına neden 'Kurt Efe' ismini verdiklerini anlattı:

“Biz Kıvanç ile 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk.”

“BİRÇOK TÜRK DESTANINDA DA GEÇİYOR”

Kurt’un kendisine maskülen ve güçlü bir isim olarak geldiğini belirten Dizer, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kurt tarihimiz açısından da bir sembol. Birçok Türk destanında da kurt ismi kavimlerin yol göstericisi olarak geçiyor. Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt; öğretici, yol gösterici, takımla hareket eden, tek eşli, aile kuran ve onu koruyan güçlü karakteri temsil ediyor.”



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...