Yonca Evcimik’ten açık yürekli itiraf… Nedenini tek tek anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yonca Evcimik’ten açık yürekli itiraf… Nedenini tek tek anlattı

MAGAZİN Haberleri

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Yolu' programına katılan şarkıcı Yonca Evcimik, hakkında merak edilenleri paylaştı. Evcimik, çocuk sahibi olmama nedenini ilk kez açıkladı.

“Bandıra Bandıra” , “Abone” , “Çılgın Bediş” gibi şarkılarıyla 90’lı yılların müzik piyasasını sallayan Yonca Evcimik, çocuk sahibi olmama nedenini anlattı.

Yonca Evcimik, pandemi süresince ailece bir arada oldukları için çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“İnsanlar bana kızıyor bunu söyleyince ama pandemi benim için çok özel bir andı... Çünkü bütün ailemiz 24 saat ve 2 buçuk yıl bir aradaydı. O yüzden pandemi benim için çok özel ve çok güzeldi. Bana yepyeni bir pencere açtı, birçok insana da aynısı olmuştur inanıyorum.”

Yonca Evcimik’ten açık yürekli itiraf… Nedenini tek tek anlattı

"HER KESİM TARAFINDAN SEVİLDİĞİMİ DAHA YENİ FARK EDİYORUM"

Özel hayatına dair de açıklamalar yapan Evcimik “Çocukların sevgisinden dolayı çocuğa doydum ondan çocuk yapmadım. Her kesim tarafından sevildiğimi daha yeni fark ediyorum. Bu bana Allah'ın verdiği lütuf” derken İpek Açar da "Yaptığın yeniliklerle o zamanlar sosyal medya olsaydı acaba ne olurdu” esprisi yaptı. 
Yonca Evcimik sözlerinin devamında “Annem beni erkek diye doğurmuş, erkek çocuk olacağından çok eminmiş” şeklinde bir itirafta bulundu.

Kaynak: Snob Magazin

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...