Bir çalım daha: İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı AK Parti'ye geçiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir çalım daha: İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı AK Parti'ye geçiyor

POLİTİKA Haberleri

İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye katılacağı konuşuluyor. Özcan'a bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti grup toplantısında rozet takılması bekleniyor. AK Parti daha önce İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Akşener'in danışmanı Murat Çuhadar'ı kadrosuna katmıştı. Öte yandan son katılımın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi sonrasında İYİ Parti'ye yaptığı dönüşüm çağrısının ardından gelmesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi dönüşü İYİ Parti'ye yaptığı dönüşümün yansımaları devam ediyor. Erdoğan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve partililere "Temenni ederiz ki İYİ Parti 6'lı masayı terk ederek yerli ve milli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" dedi. Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Aydın siyaseti de hareketlendi.

ANKARA'DA GÖRÜŞMELER YAPTI

Çağrı'nın ardından görevi başkan yardımcısına devrederek izne ayrılan Nazilli Belediyesi'nin İYİ Partili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın bir süredir Ankara'da görüşmeler yaptığı belirtildi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZMEN: HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı'nın kendi partilerine katılacağı yönündeki haber ve söylemlere "Hayırlısı olur inşallah. Biz de grup toplantısında Ankara'da olacağız. Kürşat Engin Özcan'ın kararlarına saygı duyuyoruz" ifadeleri ile cevap verdi.

Aydın siyasetinin en önemli gündem maddesi Nazilli Belediye Başkanı Özcan'ın AK Parti'ye geçeceği yönündeki haberler olurken herkes grup toplantısına merakla beklemeye başladı.

ROZETİNİ ERDOĞAN TAKACAK

23 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kürşat Engin Özcan'a parti rozetinin takılması bekleniyor.

İKİ ÖNEMLİ İSİM DAHA ÖNCE AK PARTİ'YE KATILMIŞTI

AK Parti daha önce İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Meral Akşener'in danışmanı Murat Çuhadar'ı kadrosuna katmıştı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...