Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Oy kullanacaklar dikkat! Bugün son gün

Oy kullanacaklar dikkat! Bugün son gün
Fotoğraf Başlığı Oy kullanacaklar dikkat! Bugün son gün

YSK tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Kasım'da yapılacak seçimler için adres değişikliğini nüfus müdürlüklerine bildirmeleri şart

Kaydet
a- | +A
Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Kasım'da yapılacak seçimler için adres değişikliğini nüfus müdürlüklerine bildirmeyen vatandaşların, 28 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar nüfus müdürlüklerine başvuru yaptıktan sonra adres kayıtlarını değiştirmeleri ve yeni adreslerini bildirmeleri gerekiyor.
7 Haziran seçimlerinden sonra adres değişikliği yapan binlerce kişinin adres bildiriminde bulunmadığını tespit ettiklerini söyleyen Yüksek Seçim Kurulu, bu kişilerin ilgili kurumlara başvuruda bulunarak gerekli adres değişikliği işlemlerini yapmaları için 28 Ağustos günü mesai bitimine kadar sürelerinin olduğunu söyledi.
Adres değişikliği yapacak kişiler kendilerine ait tapu, kira sözleşmesi ya da kendiadlarına düzenlenen bir fatura ile beyanda bulunabilme hakkına sahip olacak.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.