Müthiş maç! Manchester City, 18 dakikada 5 gol attı

Düzenleyen:
Müthiş maç! Manchester City, 18 dakikada 5 gol attı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig 6. hafta mücadelesinde Manchester City, konuk ettiği Watford'a 18 dakikada 5 gol atarak izleyenleri şaşkına çevirdi. Karşılaşma, Manchester City'nin 8-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Manchester City, Watford'u ağırladı. Maça fırtına gibi başlayan 18 dakikada 5 gol buldu. 

Etihad Stadyumu'nda golleri 1. dakikada David Silva, 7. dakikada penaltıdan Aguero, 12. dakikada Mahrez, 15., 48. ve 60. dakikalarda  Bernardo Silva, 18. dakikada  Otamendi ve 84. dakikada Kevin De Bruyne attı. Öte yandan Manchester City, Premier Lig tarihindeki en farklı galibiyetini elde etti.

Bu sonuçla Manchester City puanını 13'e yüksletti ve maç fazlasıyla 2. sırada yer aldı. Watford ise 2 puanla son sırada yer aldı.

İLK 11'LER: 

MANCHESTER CİTY: Ederson, Walker, Mendy, Otamendi, Rodri, Kevin de Bruyne, Bernardo Silva, David Silva, Fernandinho, Mahrez, Aguero
WATFORD: Foster, Dawson, Mariappa, Kiko, Holebas, Foulquier, Cleverley, Doucoure, Hughes, Capoue, Deulofeu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...