Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir destandır 15 Temmuz

Bir destandır 15 Temmuz

SPOR Haberleri

FETÖ’nün hain darbe teşebbüsünün bertaraf edildiği günün dördüncü yıl dönümünde spor camiası tek yürek oldu

Spor camiası, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü sebebiyle yayınladığı mesajlarla FETÖ’yü lanetledi, hainlerin dört yıl önceki darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıp, gazilerimize şükranlarını sundu. TFF Başkanı Nihat Özdemir “Bu ülke; Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını yok etmeyi hedefleyen hainleri asla unutmayacaktır” derken TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu “15 Temmuz 2016, hafızalarımıza milletimizin hainlere karşı demokrasi destanı yazdığı tarih olarak kazındı” ifadelerini kullandı.

> Şehit ve gazilere şükran
Spor kulüpleri de 15 Temmuz’u unutmadı. Başta Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe Trabzonspor kulüpleri olmak üzere bütün Süper Lig ve TFF 1. Lig ekipleri 15 Temmuz mesajları yayımladı. Mesajlarda, vatanın birliği için gözünü kırpmadan hayatını veren şehitlerimiz yâd edilirken, gazilerimize minnet borçlu olduğumuz hatırlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gün boyu çeşitli etkinliklere katılırken “Bir destandır 15 Temmuz” mesajını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...