Trabzonspor'da Flip Novak ile yollar ayrıldı

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Flip Novak ile yollar ayrıldı

SPOR Haberleri

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Flip Novak, bordo-mavili kulübe veda etti.

Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Filip Novak, bordo-mavili kulübe veda etti. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'yle anlaştığı öğrenillmişti.

Filip Novak veda açıklamasında, "Sevgili Trabzonspor! İlk günden son maça kadar senin için savaştığımı biliyorsun. Ancak, hayat mücadelelerden ibaret ve yeni bir macerayı kabul etmeye karar verdim. Umarım beni anlarsınız. Her şey için teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Çek savunma oyuncusunun kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Açıklamada, "Ailemize katılan Filip Novak'a çubuklu formamıza 'hoş geldin' diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisiyle birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...