Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Al Babel’i ver Seri’yi

Al Babel’i ver Seri’yi
Fotoğraf Başlığı Al Babel’i ver Seri’yi

Premier Lig’e çıkan Fulham, kadroda düşündüğü Seri’nin Aslan’ı istemesi üzerine eski yıldızı Babel’i takibe aldı. İki kulüp arasında pazarlıklar başladı

Kaydet
a- | +A

Yalımcan Sarpyel

Fulham, Premier Lig’e yükselmesinin ardından Galatasaray’da sezonu kiralık olarak geçiren Jean Michael Seri’yi takımda tutma kararı almıştı. Ancak Ada ekibi 29 yaşındaki oyuncusundan hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Süper Lig’in sona ermesinin ardından ülkesine dönmeyen ve tatilini Türkiye’de yapan Seri, menajerine sarı-kırmızılılarda kalmak istediğini söyledi ve bu konuyu Fulham’a iletmesini istedi. Oysa siyah-beyazlılar, Aslan’a kiralık verdiği orta saha oyuncusunu yeni sezonun kadrosunda düşünüyordu. Bu gelişmeler yaşanırken Fulham’ın eski öğrencisi Ryan Babel’i tekrar takibe alması ise bütün hesapları değiştirdi.

> Yıllık ücrete dikkat!
Seri’nin en azından bir sezon daha sarı-kırmızılılarda kalma isteği ve Fulham’ın da Galatasaray’ın gönderilecekler listesine yazdığı Ryan Babel’i tekrar kadrosuna katma talebi kulüpleri bu anlamda yakınlaştırdı. Sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki Hollandalı yıldızı bonservisi ile Fulham’a önerecek, karşılığında ise Seri’yi bir sezon daha kiralama ücreti ödemeden kadrosunda tutacak. Tabii ki bu konuda kulüpler kadar futbolcuların görüşleri de önemli. Hem Seri hem de Babel açısından bu takasta problem yok gibi. Ancak Hollandalı futbolcunun G.Saray’dan aldığı 2,5 milyon avroluk garanti ücreti biraz sıkıntı oluşturabilir.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.