Şenol Güneş: Yabancıda alet olmam

Şenol Güneş: Yabancıda alet olmam

SPOR Haberleri

“Mevcut düzen üretime yönelik değil” diyen millîlerin teknik patronu “Herkes çıkarına göre konuşuyor” dedi.

A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuştu. Seyircinin ne kadar önemli bir faktör olduğunu pandemi sürecindeki seyircisiz maçlar sebebiyle bir kez daha gördüklerini belirten tecrübeli teknik adam “1-2 maç dışında tempolu, keyif veren bir karşılaşma görmedim” dedi. Şenol Güneş en hazır takım da Galatasaray,  “Çok dinamik bir ekip” diye konuştu.

Çözüm için varım
Türk futbolunda mevcut düzenin üretime dönük olmadığını da belirten Güneş “Şikayetçi olmak için gelmedim, çözüm üretmek için geldim. Ben Türk oyuncuların oynamasından yanayım. Yabancı oyuncu kuralında herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor ve açıklamalarda bulunuyor. Sonrasında benim de buna alet olmam isteniyor. Ben alet olmam. Benim fikrim var. Ben TFF'ye fikirlerimi söylerim” ifadesini kullandı.

Eleştiriye açığım
Güneş “Biz Avrupa'da dünyada değer gören bir ülkeyiz. Avrupa Şampiyonası'nda bir şeyler yapmamız gerekiyor. Millî takım benim değil, hepimizin. Eleştiriye kabul ama hakareti hiçbir şekilde kabul etmiyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...