Fatih Terim'den flaş mesaj: Her şey yolunda

Düzenleyen:
Fatih Terim'den flaş mesaj: Her şey yolunda

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter'dan attığı mesajda, "Her şey yolunda" dedi.

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda yönetimi hedef alması sonrası sarı-kırmızılı camiada sıcak gelişmeler yaşandı. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, saat 14.30'da Türk Telekom Stadı'na Fatih Terim'i davet etti ve ikili arasında kritik bir görüşme yaşandı. Terim'in ifadelerinin ardından başkan Mustafa Cengiz'in, tecrübeli teknik adamla yaşanan krizi sona erdirmek istediği ifade edildi. 

FATİH TERİM'DEN MESAJ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bütün bu gelişmelerin ardından Twitter'dan attığı mesajda, "Her şey yolunda" dedi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ise NTV'ye yaptığı açıklamada, "Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik beraberlik içinde yola devam ediyoruz" dedi.

"GERGİNLİK YOK"

Albayrak, konu ile ilgili "Yönetim ile hocamız arasında bir gerginlik yok. Erzurumspor'dan dönerken Fatih Hocam ile beraber oturduk, takımdaki sorunları konuştuk. Pazar günkü antrenmanın ardından hocamız ile oturduk, çay içtik ve konuştuk" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...