Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devler ligi başlasın!

Devler ligi başlasın!

SPOR Haberleri

“Beşiktaş’a ihtiyacım var, Beşiktaş’ın da bana ihtiyacı var. Bu birliktelik sayesinde büyük başarılar kazanacağız” diyen Belçikalı golcü, Şampiyonlar Ligi için de iddialı

MURAD TAMER

Beşiktaş’ın yeni transferi Mitchy Batshuayi ayağının tozuyla iddialı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın Chelsea’den kiraladığı Belçikalı yıldız, transferini her iki taraf için de büyük şans olarak gördüğünü söyledi. Yeniden gerçek Batshuayi’yi göstermek için Beşiktaş’a ihtiyacı olduğunu söyleyen yıldız golcü “Beşiktaş’ın da benim gollerime ihtiyacı var, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde. Beşiktaş benim için en iyi tercihti. Her zaman kazanmaya oynayan bir takım ve muhteşem taraftarı var” ifadelerini kullandı.

Ortam farklı
 Transferinde yakın arkadaşı Kevin N’Koudou’nun büyük etkisi olduğunu söyleyen ‘Batsman’ lakaplı yıldız “Bana Beşiktaş’ta çok güzel bir ortamın olduğunu söyledi. Gerçekten de ilk idmanımda bu havayı hissettim. Farklı bir ambiyans var. Bu da beni heyecanlandırıyor” dedi. Sezon sonu kiralık sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı ile ilgili soruya Batshuayi “Her şey yolunda giderse neden olmasın? Ama bunları konuşabilmek için önce sahaya çıkıp oynamam ve kazanmamız gerekiyor” cevabını verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...