12 takımdan iyi

12 takımdan iyi

SPOR Haberleri

Nijeryalı yıldızın 4, Yunan oyuncunun da 3 golü var. İkili toplamda Süper Lig’deki 12 takımdan fazla ve iki ekiple aynı sayıda gol attı.

Beşiktaş ile birlikte zirvede olan Trabzonspor’da öne çıkan isimler hiç kuşkusuz Nwakaeme ve Bakasetas. Ligde 5 haftalık dilimde bordo mavililer 11 gol kaydederken bunların 7’sinde ikilinin imzası vardı. Nwakaeme 4, Bakasetas ise 3 gol atarak, toplamda 7 defa ağları havalandırdı. İkili, ligde 12 takımdan fazla, 2 takımla da (Konya ve Malatya) eşit gol kaydetti.

Fener’i geçtiler
Can yakan hücum ikilisi, F.Bahçe (6), Göztepe (6), Antalya (6), Kayseri (5), Gaziantep (5), Kasımpaşa (5), A. Demirspor (5), Sivas (5), Alanya (4), Başakşehir (4), Ç. Rize (3) ve Giresunspor’u (0) gol sayılarında geride bıraktı. Bu arada Kasımpaşa maçında sakatlanan Abdülkadir Parmak'ta kas yaralanması, Dorukhan'da ise ödem tespit edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...