Adem Ljajic resmen Fatih Karagümrük'te! Devre arası transferi şimdiden açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Adem Ljajic resmen Fatih Karagümrük'te! Devre arası transferi şimdiden açıklandı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra boşta kalan Adem Ljajic'i kadrosuna kattığını açıkladı. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi transferi "30 yaşındaki orta saha oyuncusu Adem Ljajic ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varılmıştır" ifadeleriyle duyurdu.

Beşiktaş'ta 4 sezon geçirdikten sonra bu yaz serbest kalan ancak transfer döneminde takım bulamayan Adem Ljajic, Fatih Karagümrük'e imza attı.

Süper Lig ekibi anlaşmanın devre arasında geçerli olmak üzere 1.5 yıllık olduğunu açıkladı.

KARAGÜMRÜK REHABİLİTASYON MERKEZİ

Süleyman Hurma'nın sahibi olduğu Fatih Karagümrük, kariyeri düşüşe geçmiş isimleri kadrosuna katıp onlardan maksimum verim alma politikasını Ljajic'le sürdürdü.

Beşiktaş'tan her yıl en az 3 milyon euro garanti ücret alan ancak performansıyla sınfta kalan Boşnak asıllı Sırp futbolcu 73 Süper Lig maçında 16 gol, 22 asistlik skor katkısı sağlarken özellikle son 2 sezon pek ortalarda görünmedi!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...