Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması; Hocamıza güvenimiz tamdır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması; Hocamıza güvenimiz tamdır

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son haftalarda yaşanan bazı olumsuz saha sonuçlarının camiada oluşturduğu endişeleri giderecek tedbirlerin alınacağını söyledi. Ağaoğlu, 5-0'lık Alanyaspor maçından sonra istifa sinyali veren teknik direktör Abdullah Avcı'ya tam destek açıkladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 5-0 mağlup oldukları Alanyaspor maçının ardından istifa sinyali verdi.

Sezon başında 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Avcı, Alanya hezimetiyle zirvenin 10 puan gerisinde kaldı. Maçtan sonra oldukça üzgün olduğu gözlenen tecrübeli çalıştırıcının, "Alışık olmadığım bir şey. Bizim için bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyoruz, ekip olarak deniyoruz oyun ve oyuncu üstünden. Geri dönüşler alamıyorsun" sözleri istifa sinyali olarak algılandı.

AHMET AĞAOĞLU İMZALI AÇIKLAMA

Başkan Ahmet Ağaoğlu, son gelişmelerle ilgili olarak Teknik Direktör Abdullah Avcı ile bir araya gelerek çok yönlü değerlendirme yaptıklarını belirterek, "Futbolda zaman zaman olumsuz sonuçları ve gelişmeleri Trabzonspor olarak da yaşıyoruz. Önemli olan bundan sonrasında hataların tekerrür etmemesi için kısa, orta ve uzun vadede alınması gereken tedbirlerdir. Bunları her aşamada geniş çerçeveli bir şekilde ele aldık. Sorunları masaya yatırdık. Çözüm önerilerini ve alınması gereken tedbirleri tartıştık. Trabzonspor camiası endişe etmesin. Takımına güvensin. Desteklemeye devam etsin. Trabzonspor her yönüyle büyüktür ve bütünlük içindeki bir camiadır. Bu bütünlük yönetimimiz, takımımız, hocamız ve taraftarımızladır. Bu bütünlüğümüzü asla kaybetmeyelim. Hocamıza güvenimiz tamdır ve takımımız bu olumsuzlukları alacağı başarılı sonuçlarla giderecektir" dedi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1612845006150156289

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...