Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Başakşehir, Haber
Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlılar, iki günlük iznin ardından Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı - 1. Resim

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçlarla tamamlandı.

Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı - 2. Resim

GALİBİYET SERİSİ İSTİYORLAR

Siyah-beyazlı ekip sezon başından beri oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 3 puan topladı. Bu puanla Süper Lig'de 11. olan Beşiktaş, galibiyet serisi elde etmek istiyor. 

Beşiktaş, RAMS Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...