Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Siyah-beyazlılar, iki günlük iznin ardından Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçlarla tamamlandı.
GALİBİYET SERİSİ İSTİYORLAR
Siyah-beyazlı ekip sezon başından beri oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 3 puan topladı. Bu puanla Süper Lig'de 11. olan Beşiktaş, galibiyet serisi elde etmek istiyor.
Beşiktaş, RAMS Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
