Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bilal Kısa ve Emre Çolak...

Bilal Kısa ve Emre Çolak...
Fotoğraf Başlığı Bilal Kisa ve Emre Çolak...

Eskişehirspor, sezonun ikinci yarısına kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi.

Kaydet
a- | +A

Ligde kalmak isteyen Eskişehirspor yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi.Daha önce Gürcü orta saha oyuncusu Tornike Okriashvili ve Ukraynalı forvet Vladyslav Kulach ile anlaşma sağlamış, futbolcular, kendileri siyah kırmızılı yapan imzayı atmıştı.

Yönetimin Galatasaray’dan ayrılmaları beklenen Emre Çolak ve Bilal Kısa’yı takıma kazandırmak için çalışmaları sürdürdüğü iddia edildi.Diğer yandan Eskişehirspor’un takıma forvet olarak Rusya’da Amkar Perm’de oynayan Chuma Anene’yi kazandırmak istedikleri, bu transferin çalışmasını ise Teknik Direktör Samet Aybaba ve Mesut Hoşcan’ın yürüttüğü ileri sürüldü.

İshak Doğan ve Deniz Yılmaz da listede
Bunun yanı sıra kırmızı şimşeklerin transfer listesinde Trabzonspor’da İshak Doğan ve Deniz Yılmaz’ın da olduğu gelen haberler arasında. Süper Lig’in 18’inci sırasında yer alan Eskişehirspor’un transfer çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, yeni transferleri Spor Toto Süper Lig’in 18’uncu haftasında evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirmesi bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.