Fenerbahçe'de 15 ayrılık! Ali Koç neşteri vurdu: O isimlere sezon sonunda veda edilecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de 15 ayrılık! Ali Koç neşteri vurdu: O isimlere sezon sonunda veda edilecek

SPOR Haberleri

Yeni sezonda Jorge Jesus ile devam etmesi beklenmeyen Fenerbahçe'de kadroda büyük değişim yaşanması bekleniyor. Sezon başı kadroya katılan birçok oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

Süper Lig'de oynadığı son maça Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını taze tutmak istiyor. Lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Sarı-lacivertliler,sezonun geri kalanında rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Jorge Jesus ile sezona iyi başlamasına rağmen sürpriz puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, iç sahada Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı aldığı farklı yenilgiler sonrası camiada hayal kırıklığı yarattı. Portekizli hocanın sözleşmesini henüz uzatmayan Ali Koç, deneyimli hocanın Brezilya Milli Takımı ile anılmasının ardından alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı. 

Yeni sezon için Sergen Yalçın, İsmail Kartal, Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı gibi isimleri listeye eklediği iddia edilen yönetimin Jesus ile mayıs ayında son kez görüşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 15 ayrılık! Ali Koç neşteri vurdu: O isimlere sezon sonunda veda edilecek

FENERBAHÇE'DE 15 AYRILIK

Bu sezon kadroda yer alan bazı oyunculardan istediği katkıyı alamayan Fenerbahçe'nin kadroda büyük değişime gideceği öne sürüldü. Yaz transfer döneminde imza atan Joao Pedro, Gustavo Henrique ve Bruma gibi isimleri düşünmeyen Sarı-lacivertlilerin, toplam 15 oyuncuyla yollarını ayrıması bekleniyor.

Göztepe'den kiralanan İrfan Can Eğribayat, Flamengo'dan gelen Hustavo Henrique başta olmak üzere, Ezgjan Alioski, Osayi Samuel, Joao Pedro, Enner Valencia, Diego Rossi, Nazım Sangare, Serdar Dursun, Mergim Berisha, Bruma, Sametta, Tiago Çukur, Çağtay Kurukalıp, Burak Kapacak ile yeni sezonda devam edilmeyeceği konuşuluyor.

Avrupa'dan talipleri olan Osayi için gelen teklifleri değerlendirme kararı alan Fenerbahçe'nin Mergim Berisha ve Diego Rossi ile ilgilenen takımlarla masaya oturacağı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...